Информации

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Демант

Почитувани, ве известуваме дека по повод акцијата „Ден на дрвото“ 

согласно одлука на Влада на РМ, беа одржани три координтивни средби со градоначалниците од општините во град Скопје и градоначалникот на град Скопје, на кој беше поканет, но не присуствуваше градоначалникот на Општина Центар Андреј Жерновски. На средбите беа договорени локациите и бројот на садници кои треба да бидат распределени по општините. По оржување на координативните состаноци во ЈП„Македонски Шуми“ се јави лице вработено во Општина Центар кое побара 120 садници да бидат распределени на  Општина Центар и истото беше испочитувано од наша страна. Оттука сметаме дека изјавата на Андреј Жерновски за некои медиуми е злонамерна, тенденциозна, не соодветствува со вистината и дадена е со цел за нарушување на угледот на ЈП„Македонски шуми“.

Назад

COVID-19 (корона вирус)

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт