Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Издадени дозволи за движење во шума

Издадени дозволи за движење во шума
 
Согласно воведената делумна забрана за движење во шума,  која е со важност од 24.06.2022год. Јавното претпријатие Национални шуми, информира дека, во текот на првиот ден од важноста на делумната забрана, издадени се околу 450 дозволи за движење во шума, на подрачјето на целата територија на државата.
Единствена цел е превентивна заштита на шумите и шумското земјиште од шумски пожари.
Да го заштитиме нашето најголемо богатство ШУМИТЕ
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт