Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Засадени нови 5000 садници во регионот на Свети Николе

Вработените од Комерцијална банка, ПШС Шумарство-Свети Николе, претставници од локалната самоуправа, локални извидници од извидничкиот одред Гоце Делчев, викендов во регионот на Свети Николе, кој важи за предел со слаби врнежи и недоволна покриеност со шума, организираа еко тим-билдинг настан. Овој настан беше директно поддржан од ЈП Национални шуми, при што се пошумени 5000 броја на садници од расадникот на ПШС Шумарство од Свети Николе.
На самиот терен определен за пошумување беа присутни шумарски инжинери, кои го споделија своето искуство за начинот на садење и ефикасно пошумување на регионот.
Со пошумувањето се разубавува изгледот на регионот, а од друга страна ваквите акции обезбедуваат здрава иднина на сегашните и идни генерации.
ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт