Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Известување

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почитувани,

Согласно Заклучокот под реден број 5 од Записникот од  осумнаесеттиот состанок на Главниот координативен кризен штаб, за обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на коронавирусот Covid - 19 одржан на 03.04.2020 година, Ве информираме дека е постапено  според Заклучокот и на официјалната web страница на ЈП Национални шуми е поставен БАНЕР. Банерот води директно до новата специјално наменета web страница од Владата на РСМ, каде се објавени официјални информации за коронавирусот Covid - 19.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт