Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Соопштение

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почитувани вработени и деловни партнери, јавно Ве информираме дека и покрај преземените мерки, согласно препораките дадени од Владата на Република Северна Македонија и Министерството за здравство, во околности кои не можат да се отстранат и предвидат, за жал кај двајца вработени во дирекцијата на ЈП Национални шуми - Скопје откриен е вирусот Covid 19. Лицата се изолирани и згрижени, како и оние кои имале контакт со нив. Изнајдена е можност за функционирање во ризик кој е сведен на минимум, преземајќи ги сите мерки за заштита.

Ве молиме за внимателно следење на мерките и препораките, упатствата и информациите од надлежните институции како најрелевантни.

Ве известуваме дека и покрај исклучително тешката ситуација во која се наоѓаме како раководство, ги вложуваме сите напори за нормално одвивање на сите тековни активности согласно условите.

 

      Со почит,

ЈП Национални шуми - Скопје

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт