Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Огласи

ОДЛУКА за избор на работници на неоnределено време

mkd shumi
Врз основа на член 37 - м од Законот за јавните претnријатија (Сл. весник на РМ бр. 38/96, 6/02, 40/03, 49/06, 22/07, 83/09, 97/10, 6/12, 119/13, 41/14, 138/14, 25/2015, 61/2015, 39/2016 и 64/2018), а во врска со објавениот јавен оглас во дневните весници "Нова Македонија ", "Коха" и "Вечер" на ден 16.04.2018 година и негово повторно објавување на 22.06.2018 година, Директорот на Јавното претпријатие за стоnанисување со државни шуми "Македонски шуми" - Скопје донесе:
ОДЛУКА
за избор на работници на неопределено време
 

Превземи документ

 

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт