Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Огласи

ОГЛАС За ангажирање на 8 (осум) лица

Јавното претпријатие за стопанисување со државни шуми “Македонски шуми” – Скопје објавува

 

ОГЛАС

За ангажирање на 8 (осум) лица

mkd shumi

ЈП Македонски шуми – Скопје има потреба од ангажирање на 8 (осум) лица врз основа на договор за дело за период до 31.12.2016 година.

 

Ангажираните лица ќе извршуваат работни задачи во Секторот за уредување на шуми, ловишта и проектирање при Дирекцијата на ЈП Македонски шуми – Скопје.

 

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следните услови:

-       Високо образование – Шумарски факултет

-       Работа со компјутери

-       Познавање на странски јазик

-       Без работно искуство

 

Работните задачи се извршуваат во канцеларија и на терен.

 

Заинтересираните кандидати потребно е да ја достават следната документација:

-       Кратка бииоргафија (CV) во која задолжително да се наведат контакт податоци

-       Уверение за завршено образование

-       Државјанство (копија),

 

Потребната документација да се достави до ЈП ”Македонски шуми” – Скопје на ул.”Перо Наков” бр. 128 – 1000 Скопје, со назнака “Договор за дело”.

 

Огласот трае 8 дена сметано од денот на објавување, односно најдоцна до 15.04.2016 година.

 

 

 

ЈПМакедонски шуми”- Скопје

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт