Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни набавки

ПОСТАПКИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 2019

mkd shumi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интернет Услуги

Дрегери-алкотестери

Адаптација на објект во Расадник (ПШС Шумарство–Св.Николе)

ШУМАРСКИ УСЛУГИ за фази: Сеча со дотур на дрвни сортименти

Компјутери и компјутерска опрема

Адаптација на објект во Расадник (ПШС Шумарство–Св.Николе)

Плочки за ознака

Превоз со утовар и растовар на дрвни сортименти

Нафта и нафтени деривати

Парен котел

Реконструкција на управни згради

Издавачки и печатарски услуги на договорна основа или со надомест

Парен котел

Сертифициран семенски материјал

Тресет

Алатки за гаснење шумски пожари

Стручен надзор на реконструкција на управни згради

Вкоричување на ППСШ и ПЛСО

Сертифициран семенски материјал

Резервни делови за трактори тип ИMT, ЛКТ и Белорус

Одржување на товарни моторни возила во ПШС

Одржување на механизација

Експлозивни материјали

Гуми за патнички, товарни, теренски и специјални возила

Мобилна телефонија

Компјутери и компјутерска опрема

Одржување на сметководствен програм

Резервни делови за товарни возила

Мерни инструменти

Специјални теренски возила за гаснење на пожари

Акумулатори

Ножеви за градежни машини

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт