Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни набавки

Услогласен План за јавни набавки 2019

Согласно одредбите од новиот Закон за јавни набавки (,,Службен весник на РМ,, бр.24/19) кој почнува со примена од 01.04.2019 година,

се направи усогласување на Годишниот План за јавни набавки во однос на вредносните прагови и видови на постапки кои се

предвидени со законот, односно во називите на постапките. Во делот на вредностите на постапките не се врши промена.

mkd shumi

 

 

 

 

 

 

 

ПЛАН 2019

 

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт