Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни набавки

ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 2019

Врз основа на член 27 од Статутот, а во врска со член 28 и 26 став 1,2,3 од Законот за јавни набавки (“Службен весник на РМ“ бр. 136/07, 130/08, 97/10, 53/11, 185/11, 15/13, 148/13, 160/13, 28/14, 43/14, 130/14, 180/14, 78/15, 192/15,  27/16, 120/16 и 165/17), Управниот одбор на  ЈП"Македонски шуми"  ја доставува следната:

 

 

ОДЛУКА

За усвојување на Планот за

 јавни набавки во 2019 година

 

mkd shumi

 

 

 

 

 

 

 

ПЛАН 2019

 

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт