Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни набавки

ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 2016

Врз основа на член 27 од Статутот, а во врска со член 28 и 26 став 1,2,3 од Законот за јавни набавки (Сл.весник на РМ бр.136/07 ,130/08, 97/10 ,185/11, 15/13 ,148/13, 28/14, 43/14, 130/14, 180/14 и 192/15), Управниот одбор на ЈП"Македонски  шуми" на ден  28 .12.2015 година ја донесе следната

ОДЛУКА

За усвојување на Планот за јавни набавки во 2016 година

 

mkd shumi

 

ОДЛУКА

 

ПЛАН 2016

 

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт