Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Отчетност за трошењата на носителите на јавни функции за период од 01.06.2018 година до 30.11.2018 година

  1. На 110-тата седница на Владата на Република Македонија беше усвоена Информација за објавување на службените трошења на именуваните директори и заменици на директори на јавните претпријатија, самостојните органи на државната управа, правните лица со јавни овластувања, акционерските друштва во државна сопственост и органите во состав на министерствата на официјалните веб-страници
  • Согласно Нацрт-записникот од Сто и десеттата седница на Владата на Република Македонија, одржана на 18.12.2018 година, ЈП,,Македонски шуми,, п.о. – Скопје постапува според укажувањето на Владата на Република Македонија:
  • Точка 57:  Информација за објавување на службените трошења на именуваните директори и заменици на директори на јавните претпријатија, самостојните органи на државната управа, правните лица со јавни овластувања, акционерските друштва во државна сопственост и органите во состав на министерствата на официјалните веб-страници,  според која се укажува ЈП,,Македонски шуми,, п.о. – Скопје на официјаланата веб-страница да ги објави службените трошоци на Директорот направени во периодот од 01.06.2018 година до 30.11.2018 година.

 

 

Превземи документ

 

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт