Информации

Пребарување

Loading

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Mинистерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски,во посета на ЈП Национални шуми

Денеска, во работна посета на директорот на ЈП Национални шуми, Зоран Ѓорѓиев, беше Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски.

На работниот состанок раговараа на актуелни теми поврзани со шумарството, околу снабдувањето со огревно дрво, санација на опожарените шуми, бесправните сечи и други теми кои системски би се решавале.


Тема на разговорот беа и евентуалните дополни и измени на Законот за шумите.
На средбата, директорот на ЈП Национални шуми го информираше Министерот Трајан Димковски за тековните проблеми и предизвици со кои се соочува ЈПНШ, на што наиде на разбирање и заеднички пристап кон решавање на истите. И двајцата соговорници се согласија од неопходната потреба за заеднички приод кон решавањето на предизвиците со кои се соочуваат сите чинители во шумарството.

Назад

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт